Ingen Trästock på Nordanå!
Jag tycker det är helt rätt att ungdomarna får lära sig att ta konsekvenserna av sitt handlande. Kan de inte sköta sig på en tillställning som i första hand är riktad till dem är det inte mer än rätt att hela rasket ställs in.

Att öka bevakning och liknande åtgärder är _inte_ en lösning! Om t ex alla måste blåsa i en manick innan de får (eller förmodligen inte får) gå in blir ju i stället konsekvensen den att ungdomarna hivar i sig saker som inte får den röda lampan att lysa, men kopplar bort hjärnan ändå.
Även om man då för att förhindra detta ställer en läkare i varje ingång som får drogtesta alla besökare kommer det att samlas en mängd bråkstakar, fyllon och halvdöda OD-nissar utanför tillställningen, som om det skulle vara nyttigare för samhället.

Nej, när en tillställning väl har blivit en anledning för ungdomarna att festa sitter stämpeln för evigt. Antingen går man dit och är påverkad, annars går man inte dit alls. Så har det blivit. Detta gäller också skolavslutningarna på Rovön och liknande. Hur många av försöken till drogfrihet där har lyckats? Sen kommer folk och tror att man ska lyckas få en popfestival vars namn är en försvenskning av "Woodstock" att bli drogfri. Hallå!?

Som vanligt får alla skötsamma ungdomar lida för att vissa andra ungdomar inte har någon hjärna.

Tack för mej, hej!

/Johan Berglund, jb@mediasystem.se


[ s t o c k ? ] [ p r o b l e m e t ] [ å s i k t e r ] [ n a m n l i s t o r ] [ a k t i o n e r ] [ k n a p p a r ]

[ http://helgo.net/stock ]

Disclaimer: Hela denna sida (och de tillhörande undersidorna) är bara ett resultat av akut Trästocksbrist. Den utger sig inte för att vara officiell, eller ens officiell kampsida, för Trästock. Ifall någon annan vill gör en bättre är det helt okej. Ännu mer poppis är det givetvis ifall du kommer med idéer till förbättringar denna sida.
Enar Persson
http://helgo.net/enar