Sportmannen Thomas?

Jag är ingen tiokampare, men under mitt hittills unga liv har jag hunnit med en hel del sportigt. Jag har tränat gymnastik som åttaåring. På den tiden tränade jag med Johan Nyström som nu mer är simmare och var med i OS i Sydney, fyra gånger hundra meter, herrar. Vi var båda oseriösa då, jag är det fortfarande.

Sedan fortsatte jag med bowling som elvaåring i Skellefteå Bowlingklubb. Där träffade jag Henrik Bodin, som jag blev vän med. Vi spelade tre år inaktivt. Jag hade inga ambitioner eller framgånger i denna monotona sport, dessutom hade jag börjat med pingis som pubertal tonåring.
Här träffade jag Dennis Christensen som förde in mig på kriminella socialistiska irrvägar. Även här har jag varit en total sopa och har slutat som tvåa i Innervik Sportklubbs klubbmäskerskap (för pojkar 15, fyra tävlande).

Sedan gjorde jag uppehåll för att börja träna Judo vid tjugo års ålder i Skellefteå Judoklubb tillsammans med Anders Melander. Här presterade jag faktiskt någonting, jag hann ta två bälten och var på väg mot det tredje när jag flytta till Ånäset.
Men innan jag gjorde det sprang jag en halvmara, iförd min judodräkt.
När jag flyttade tillbaka till Skellefteå började jag tillsammas med Degobasystem™ men nu är det golf som gäller. Skellefteå golfklubb

 


Länkar  Intressen  Fem-i-topp  Geopardy  Musik  Sport  World of Keso  Husdjur