Hem
Musiken
Radio Matik
Texter
Videos
Topplista
Gästboken
Om Matte

Maillista
Övrigt

 


Om Matte


Jag har fått vissa funderingar på vad det är för människa som håller på med såna här saker, och tänkte skingra vissa av mystikens dimmor.

Rent allmänt är jag en herre i mina bästa år, med en förkärlek till musik, datorer, filosofi, matematik och människor. Jag tänkte inte göra någon allmän presentation av mig själv, utan presentera några intressanta fakta som ni sedan kan dra era egna slutsatser från.


I rummet på övervåningen i detta hus gjordes det mesta av musiken. Tryck för större bild.

Jag bodde i en bonnhåla i Norrland en gång i tiden. Där fanns det inte mycket att göra om man inte var intresserad av att spela på V65 och stryktipset, köra skoter, jaga, köra traktor eller långtradare osv... Där satt jag rätt mycket uppe på vinden och gjorde musik. Jag borde också avslöja att det finns en fru Matik, som skakar på huvudet när hon hör vissa av mina kreationer. Lyckligtvis har hon överseende med mina hyss. Vi bor sen flera år tillbaka i en liten Norrländsk stad som jämförelsevis är hyfsat stor.

Matte Matik är inte det enda jag gjort i musikväg. Andra projekt genom tiderna är Gavel, något som var en medvetet tramsig och pubertal reaktion på fånig popmusik.